Åpen løsning

LEI AV ÅPEN LØSNINGHJEMME ELLER PÅ JOBB? 

Du trenger ikke å investere mye for å få det fint hjemme eller på arbeidsplassen. Her har jeg delt rom i to ved å bruke en enkel treverk vegg. Dette kan du bruke hvis du er lei av å ha en  åpenløsning mellom spisestue og stua og har god plass. 

Hjemmekontor

VIL DU HAR ET HJEMMEKONTOR, MEN HAR IKKE PLASS? 

Soverom er et av det viktigste rom i huset, vi tilbringer mange timer i dette rommet og fargevalg er viktig. Her er et forslag til et soverom/kontor. Denne leiligheten er bare 45 m2 og eier hadde lyst til å ha en  funksjonell arbeidsplass hjemme. Det vi gjorde her var  å utnytte en plass som før var en integrert bokhylle. Plassen har nå et kjøkkenskap over pulten som og pulten er lagd av kjøkkenbenkeplate. Soverommet har fått en funksjonelt hjemmekontor uten å stjele mye plass. 

Liten leiligheten kan også føles stort!

Om du har lite plass hjemme men ønsker en funksjonell planløsning? Her et et eksempel på hvordan du kan utnytte plass. Jeg har brukt en sterk grønn farge på veggene og et flott stoff fra Designer Guild har blitt til en nydelig gardin. I denne stuen har man fått en fin og funksjonell spisestue, kjøkken og tv stue i et rom.

I en mindre sofa sofa og lenestol sitte man godt og man har god plass til gjester. Kjøkken har blitt som en krone i dette rommet.......