Trender i hjemmet som skaper fortvilelse

Er det noe vi nordmenn er opptatt av så er det interiør og det å skape drømmehjemmet. For mange er det nesten viktigere å følge trender og gjøre det koselig for gjestene, enn for de som faktisk bor der. Mange ønsker å imponere gjestene og lage en ¨WOW¨ følelse. Det er andre sin mening som teller.

Vent litt nå, ta ett skritt tilbake. Det er ikke for andre det skal være fint og flott. Det er jo selvfølgelig for DEG. Det er DU som bor der og INGEN andre enn DEG. Dette må vi ikke glemme. Ikke lag et hjem for noen andre enn deg selv.

Dette er virkelig en stor faktor av hvorfor jeg elsker jobben min. Det å kunne skape et hjem for de som faktisk skal bo der. Det siste jeg tenker på er hva jeg ville gjort. Jeg skal kun tenke på hva kunden vil ha og hva kunden liker.

Hvilken interiørstil du selv har kan være vanskelig å vite. Kanskje du ikke har noe stil i det hele tatt. Det er her det stopper opp for mange. Valgene blir for store og det er for mye å tenke på.

Husk å pust med magen.

Det er ikke noe som kan kalles for rett eller galt når det kommer til din stil og slik du liker å ha det. Det kommer alltid til å være noen som ikke liker interiøret ditt, samtidig som mange andre liker det.

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg jobber med. Når jeg forteller at jeg er interiørdesigner blir veldig mange overrasket og kommentaren ¨åh, hjemmet ditt må jo være akkurat som i et interiørmagasin¨. Nei, hjemmet mitt er ikke som et interiørmagasin. Hjemmet mitt er meg. Det er de fargene som gjør meg glad. Det er detaljer som kun jeg legger merke til og vet om. Mitt hjem gjør meg rolig og komfortabel. Jeg elsker å være hjemme fordi det er meg.

Og det er nettopp slik jeg ønsker at det skal være for deg også. Hvis du skal endre interiøret ditt for en trend, så må du være sikker på dette virkelig er deg og ikke bare et vindpust som snart er forbi.

La oss snakke om trender og hva det gjør med tankegangen din.

Høstens trender er blandt annet:
-Skandinavisk stil.
-Grønne oaser.
-Maksimalisme og kontraster.
-Naturlige produkter.

Hvis man googler ¨hvordan er interiørtrendene i 2021¨, kommer det opp opptil flere artikler om hva som blir årets trend og hvordan du kan få til denne stilen på budsjett. Dette kan være en liten felle. Denne trenden som du lett kan få på lavt budsjett, blir fort dyr hvis du etter kort tid gjør om alt igjen.

Dette året har vært et år hvor vi virkelig har pusset opp og brukt mye penger på hjemmet. Pandemien som herjer ute i verden har satt en stopp for reising og den friheten vi hadde før. Nå er vi nødt til å tilbringe tiden hjemme og hva er vel da bedre enn å gjøre ferdig alle småprosjekter som du begynte på forrige sommer.


Vi vet hvor frustrerende det er å ha et interiør eller en planløsning som du selv ikke er fornøyd med. Du irriterer deg over små ting og det skaper kaos i hverdagen.
Hvis du føler, slik som mange andre, at det er vanskelig å gjennomføre interiøret ditt, så kan jeg anbefale at du får tips fra en fagperson. De fleste vet hvordan de vil ha det. Bildene og tankene flyr rundt, men du aner ikke hvordan du skal få det slik. Kanskje er det et budsjett som stopper deg.

Dette kan fagpersonene hjelpe deg med. Vi kan hjelpe deg med å komme i kontakt med dyktig snekker, elektriker, rørlegger eller hva det er du trenger for å endre på boligen din.
Er det snakk om å bytte interiøret er dette noe vi er eksperter på. Det er vår jobb. Jobben vår er å se muligheter som ikke du selv ser. Jobben vår er å fullføre den stilen som huset ditt er bygd i. Vi kan det å lage en rød tråd. Vi er her for å hjelpe deg.

Lag hjemmet ditt for deg, ikke for en trend eller for gjester.

-Camilla